Καλώς ήλθατε στο Copy-Star!

Τρόποι παραγγελίας

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε προϊόντα μηχανών γραφείου, αναλώσιμα και ανταλλακτικά. Τα προϊόντα που παρέχουμε ενδέχεται να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα και αυτό δηλώνεται ρητώς στη σελίδα παρουσίασης του εκάστοτε προϊόντος. Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, παρέχουμε έναν προηγμένο μηχανισμό αναζήτησης στην αρχική μας σελίδα. Ο προηγμένος μηχανισμός αναζήτησης έχει τίτλο “Γρήγορη Εύρεση Αναλώσιμων & Ανταλλακτικών” και βρίσκεται στο κέντρο, στην αρχική μας σελίδα. Τα φίλτρα που παρέχει ο μηχανισμός αναζήτησης θα σας οδηγήσουν κατ’ ευθείαν σε συγκεκριμένη επιλογή σας.

 

Τρόποι αποστολής

 

1) Παράδοση σε απόσταση έως 5Km από την έδρα μας

Η παράδοση στο χώρο σας κοστίζει 12€ (για όλους εσάς που βρίσκεστε σε ακτίνα έως 5Km από την έδρα μας). Ο χρόνος και ο τόπος παράδοσης καθορίζονται τηλεφωνικά για συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης όσο και τη δική σας προτίμηση.

 

2) Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Για τις περιοχές που δεν βρίσκονται πλησίον της έδρας μας, υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες), με συμβατικό ταχυδρομείο (με ELTA) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Tο κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη εκτός αν η παραγγελία σας είναι πάνω από 100€ (χωρίς το φόρο) και το δέμα σας ζυγίζει έως 10Kg. Σ’ αυτή την περίπτωση σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά (δωρεάν μεταφορικά). Για αποστολές με courier ή ταχυδρομείο, υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής. Αποστολές με αντικαταβολή επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος 6€.

Τρόποι πληρωμής

1) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό / Προκαταβολή

2) Μέσω Paypal

3) Με αντικαταβολή

4) Άμεση Πληρωμή με μετρητά